۲ آبان ۱۳۹۷، ۳:۲۸

دیدار دبیرکل سازمان ملل با وزیر خارجه آمریکا

دیدار دبیرکل سازمان ملل با وزیر خارجه آمریکا

«آنتونیو گوترش» با حضور در وزارت خارجه آمریکا با «مایکل پمپئو» وزیر خارجه این کشور دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رسانه ها، دبیرکل سازمان ملل و وزیر خارجه آمریکا طی دیداری در محل وزارت خارجه ایالات متحده به بحث و تبادل نظر پرداختند.

جزئیاتی از این دیدار منتشر نشده است اما پیش از این دیدار، وزیر خارجه آمریکا طی نامه ای به گوترش در خصوص آنچه که وی «رفتار غیردیپلماتیک» هیئت کوبایی نامیده است، گلایه کرده بود.

نماینده آمریکا در سازمان ملل با سوء استفاده از موقعیت خود اقدام به برگزاری نشستی با موضوع زندانیان سیاسی کوبا کرد که در پایان و در جریان قرائت بیانیه، با مخالفت شدید هیئت های سیاسی کوبا و بولیوی مواجه شد.

بر این اساس دیپلمات های دو کشور با ایجاد صدا و کوبیدن بر روی میز مانع قرائت بیانیه مذکور شدند که این اقدام خشم آمریکایی ها را در پی داشت.

کد مطلب 4439767

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha